13.12.2016

Ciulama de inimi si pipote de pui

Gustoasa si satioasa.


loading...
       Ingrediente:
  • 1 kg inimi si pipote de pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • 2 linguri faina

  • 4-5 linguri ulei
  • o frunza de dafin
  • sare (vegeta)
  • piper
  • cateva fire de patrunjel


Mod de preparare:
Curatam inimile si pipotele ,le spalam bine in apa rece si le punem la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa.
Curatam si spalam morcovul si ceapa si le adaugam in oala impreuna cu o fruza de dafin si un praf de sare.
Lasam sa fiarba la foc mic, inlaturand spuma care se formeaza ori de cate ori este nevoie.
Cand inimile si pipotele sunt fierte, le scoatem din oala si indepartam ceapa,morcovul si frunza de dafin.
Strecuram supa rezultata si o lasam deoparte.




Punem intr-o cratita uleiul la incins ,apoi adaugam faina si amestecam .
Turnam supa treptat, amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase.
Cand sosul ajunge la consistenta unei smantani mai subtiri ,adaugam pipotele si potrivim gustul de sare(vegeta) si piper.
Mai lasam sa fiarba aproximativ 5 minute apoi inchidem focul si adaugam patunjel verde tocat.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea. 






loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente